Online testovi

O nama

Autoškola "DANKO" nalazi se na Autobusnom kolodvoru Zagreb. U centru grada i blizini prometnog vježabališta Prisavlje. Autoškola u svojoj ponudi ima 4 vozila i daje polaznicima mogućnost biranja vozila po vlastitom izboru za nastavu Upravljanja vozilom.
Autoškola DANKO ekipa

Autoškola "Danko" krenula je sa svojim radom 1999. godine. Locirani smo na AVENIJA MARINA DRŽIĆA 4, ZAGREB, Autobusni Kolodvor na 3. katu Upravne zgrade, južni ulaz. Funkcioniranje autoškole temelji se na velikom trudu i radu zaposlenika: tajnice, instruktora, predavača, stručnog voditelja, kako bi svojim zalaganjem stvorili perspektivu u budućnosti, a rezultate postiže tako što preporukom osposobljenih kandidata-polaznika, ima zadovoljavajuće nove polaznike! Nastavu iz POZNAVANJA PROMETNIH SIGURNOSNIH PRAVILA održava već duže vrijeme na računalu i nastavu prilagođava populaciji polaznika!

PRVA POMOĆ je u organizaciji CRVENOG KRIŽA i Zdravstvene ustanove EUROMEDICA koja se održava u njihovim prostorijama.

Poligon, prometno vježbalište koji koristi autoškola "DANKO" nalazi se na Prisavlju i Strojarskoj ulici, odakle i počinju prvi satovi vožnje. Voditelj i predavač autoškole je LAURA HORVAT, ing. prometa.

Prednosti autoškole Danko

  • Autoškola "DANKO" nalazi se na Autobusnom kolodvoru Zagreb, u centru grada i neposrednoj blizini javnog prijevoza
  • Autoškola u svojoj ponudi ima 4 vozila i daje polaznicima mogućnost biranja vozila po vlastitom izboru za nastavu Upravljenje vozilom.
  • Pohađanje nastave iz Prometnih propisa odvija se u dva termina, u 11 i u 18h te polaznik pohađa nastavu kako mu odgovara kroz dva tjedna nastave.
  • Svu potrebnu literaturu autoškola osigurava polaznicima

Reklamni spot autoškole Danko

Pristupačnost